30/752-4245 || Nyitvatartás: hétfő-péntek: 9:00-17:00, szombat: 9:00-12:00|| info@varosiharcos.hu

Cold Steel Bushman kés

19 400 Ft

 

A BushmanĽ kések talán a legerősebb túlélő/outdoor kések a világon! A legtöbb üreges nyelű túlélőkéstől eltérően nincs semmilyen átmenet vagy varrat a penge és a nyél között, ami mechanikus rögzítést igényelne. Ehelyett, az összes BushmanĽ pengét és integrált nyelüket egy darab, 2.5mm vastag SK-5 szénacélból készítették, szakszerű, hideg kovácsolással. Az így kapott késeket nagy szakértelemmel RC54 keménységig hőkezelték és edzették, és amikor alávetettük a teszteknek, több mint két tonnás nyomásnak álltak ellen a penge/nyél átmenetnél! Minden BushmanĽ pengére gondosan egy extra vékony élet köszörültek, majd kézzel borotvaélesre fenték és polírozták.

A BushmanĽ kések sokoldalúak is! Az üreges nyél alkalmas túlélő felszerelés, vagy különböző hosszabbító tárgyak befogadására, amelyekkel megnövelhetjük a hatótávolságot, az emelőerőt vagy megkönnyíthetjük a hajítást.

Pengeformájának jellemzője a folyamatosan hajló penge, ami ideális a nyúzáshoz, és úgy szúrnak, vágnak, hasítanak, szeletelnek és nyesnek, hogy az szinte hihetetlen. Kiegészül az új, strapabíró Cordura túlélő tokkal, aminek elülső részén egy praktikus zseb található, melyben kisebb tárgyakat tarthatunk.

Penge hossza: 178 mm
Penge vastagsága: 2.5 mm
Penge anyaga: SK-5 High Carbon
Teljes hossza: 311 mm

NINCS KÉSZLETEN !

Cikkszám: bushman Kategória: